Ned i vekt og mer energi, uten kaloritelling eller slankesprøyter!

Vår nye e-bok gir deg 150 oppskrifter for garanterte resultater med kropp og helse, uten kaloritelling!

Hva om digg mat, metthet, matglede og kroppen du ønsker deg var mulig, samtidig? 

1
Informasjon
Ditt navn og e-post:
2
BETALING
Din betalingsinformasjon:

* Denotes mandatory fields

FRAKT
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personvern, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.

Endelig går metthet, matglede og helse, hånd i hånd! 

Vår nyeste e-bok “Ekte mat, ekte matglede”
er din løsning på kroppen du ønsker deg, gjennom maten du elsker!

Denne vakre samlingen av oppskrifter, fra våre fire siste kurs, er ikke din typiske "slankebok", selv om den gir deg resultater som om det var det! 

Det er en feiring av gode smaker, enkel matlaging og måltider som passer til hele familien!
På innsiden vil du oppdage:
  • 150+ appetittvekkende, enkle og raske oppskrifter
  • Frokost, lunsj, middager og desserter
  • Ingredienser du får på din vanlige matbutikk
  • Ingen kaloritelling, ingen regnestykker. 

Dine bonuser som får deg i MÅL!

  • Digital handleliste, SUPERenkel å bruke på butikken!
  • BLUEPRINT: 10 steg til helsen og kroppen du fortjener, oppdatert 2024! Alle myter om fettforbrenning og helse, av - eller bekreftet! LEVERING APRIL 2024
  • 4 ukers plan for MAKS FETTFORBRENNING! Måltider, trening, verktøy og dokumenterte “hacks”, oppdatert 2024 versjon! LEVERING APRIL 2024
  • Digge påskeoppskrifter!
  • 20 sunne sjokoladeoppskrifter
  • ​10 sunne ostekakeoppskrifter

Oppskrifter fra e-boken "Ekte Mat, Ekte Matglede”!
 

Møt Mari Mundal Krogshus

Kampen mot utdatert vitenskap, fordi den norske kvinnen fortjener bedre enn "16 ukers helvete".

Hei der,

Jeg heter Mari, og jeg hjelper ikke norske kvinner med vekt, som de fleste andre gjør...

I en bransje som ofte påvirkes av utdatert vitenskap, manglende kompetanse og både mat - og legemiddelindustrien, har status aldri vært verre, enn den i Norge i dag. 

Da jeg startet å jobbe med dette for 13 år siden hadde jeg et lite håp om bedre informasjon og løsninger, men det har gått feil vei siden da..

Over 70 % av den norske voksne befolkningen har nå en livsstilssykdom, og over 70 000 nordmenn har hentet ut slankesprøyter med flere registrerte bivirkninger, blant annet selvmordstanker..

Hva gikk galt på veien hit, og hvordan har jeg klart å hjelpe over 140 000 norske kvinner til å gå ned i vekt, uten verken kaloritelling eller sprøyter?

Min Reise mot løsningen jeg leverer i dag.

Etter 13 år med graving og fordypning i hundrevis av studier, oppdaterer jeg meg hele tiden, på det veldig unge faget ernæring og helse.
Med nå over 140 000 kunder, har jeg laget en tilnærming til helse som handler om raske, synlige resultater, IMENS du har det bra. 

Resultatet er vår nyeste e-bok "Ekte mat, ekte matglede", og bonusene du får med her i dag!

Hefte er fullpakket med over 150 oppskrifter fra våre fire siste kurs, og er et resultat av hva som fungerer i praksis, og hva som gir deg resultater, imens du nyter livet 🍕
Og kanskje det beste?
Oppskriftene passer for hele familien og er smakfull vei til helse, for ALLE du er glad i. 

Du fortjener bedre 🥰

Det er ikke deg det er noe i veien med, det er informasjonen og "hjelpen" du får, i samfunnet i dag. 
Ikke glem at det er kun de siste 40 årene, vi som mennesker har vært overvektige, og før det, brukte vi verken kaloritelling, apper, klokker eller sprøyter. 

hvorfor denne e-boken er en favoritt!

Fordi den er en del av fremtidens måte å gå ned i vekt på..

Tilfredsstill (nesten!) ethvert behov:

Familievennlige måltider, energigivende frokoster, næringsrike lunsjer, overdådige middager, digge desserter - vi har dekket alt!

For deg som IKKE elsker, eller har tid til å stå lenge på kjøkkenet:

Enkle raske oppskrifter gir måltider som kommer til å imponere både selv og de rundt deg!

Kast diettene for alltid:

Si farvel til kaloritelling og restriktiv spising. Vårt fokus? Matglede, metthet, energi, og en kropp og et sinn som fungerer på sitt beste. 

denne e-boken er et resultat av kundefeedback:

Etter å ha undersøkt tilbakemeldinger fra flere tusen kunder, har vi forbedret tilnærmingen vår for å gi deg et hefte som ikke bare er nytt, men som faktisk fungerer i hverdagen.

150 favorittoppskrifter:

Familievennlige, deilige, enkle og budsjettvennlige måltider designet for et enkelt, stressfritt liv med raske resultater.

Raske og varige resultater:

Hvis du er ute etter oppskrifter som gir både umiddelbar tilfredsstillelse og varige fordeler uten ulempene med kaloritelling, stress eller sult, er dette din beste guide.

Malins historie: 

 Lei av kaloritelling, dårlig selvtillit og dietter?

Malin, en travel trebarnsmor, var også det. Da hun slet med vektøkning, lite energi og mangel på tid, etter utallige år med ulike slankekurer, oppdaget hun programmet til Mari Krogshus, og livet hennes endret seg.

 Ingen kaloritelling, ingen vekt, bare resultater:

I motsetning til restriktive dietter, handlet Malins reise om å skape en bærekraftig livsstil. Hun likte deilige, familievennlige måltider, unnet seg godteri i helgene og fikk resultater, helt uten trening (men begynte også å trene!) . 

Nøkkelen? Bruke de metodene som både er vitenskapelig dokumenterte, og som var en del av livet vårt, før vi som mennesker ble overvektige.

 Fra dårlig mat til livskvalitet: 

Malin deler sin ærlige historie: den sårende kommentaren som utløste endring, frustrasjonen over «diettmat» og ønsket om en balansert tilnærming. Med Maris veiledning bygde hun selvtillit, gikk ned 20 kg og opplevde en ny livskvalitet.

 Mer enn bare vekttap:

Dette handler ikke bare om tall. Malin fikk energi, tid og evnen til å virkelig nyte livet. Hun balanserte mammarollen, karrieren og seg selv bedre, med energien og overskuddet som kom.

 Graviditet og utover:

I dag har Malin tre barn, hvor yngste er nesten 10 måneder og hun er en del av teamet vårt, imens hun selv går (og deler!) veien mot å finne "seg selv igjen", etter to tette graviditeter.

Er du klar for DIN transformasjon?

Som Malin kan du oppnå varige resultater uten å ofre livet ditt, til sult og dietter.

Enda usikker på om vekttap uten kaloritelling er noe som egentlig fungerer?

Hemmelighetene bak dine manglende resultater ligger i vitenskapen som ikke blir brukt!

Ingen myter eller utdatert vitenskap, kun fakta, og reelle resultater.

Knus myten om kaloritelling:

Banebrytende studier viser at å redusere kalorier alene knapt skraper overflaten av vekttap. En stor studie som involverte over 50 000 kvinner, viste at betydelig kalorireduksjon resulterte i et ubetydelig vekttap over syv år, og utfordret teorien om den tradisjonelle "kalorier inn / kalorier ut".

Prioriter næringsinnhold: 

Studier fra Cornell University og US Naval Hospital fremhever at inntak av mat med høyere kvalitet førte til betydelig større tap av kroppsfett sammenlignet med bare å redusere kaloriinntaket. Denne tilnærmingen fremmer en mer effektiv og tilfredsstillende vei til vekttapet du ønsker deg.

Slipp deg fri fra lavkaloridietter:

Forskning fra Marshall University viser paradokset der individer (her barn) på diett av høykvalitetsmat opplevde betydelig vekttap, mens de på kalori begrenset diett så vektøkning. Denne innsikten flytter fokus fra kvantitet til kvaliteten på maten.

Smør eller "hjertevennlig" margarin?

Omfattende metaanalyser snur tiår med misoppfatninger på hodet, ved å ikke vise noen direkte sammenheng mellom inntak av mettet fett og økt risiko for hjertesykdom. Disse bevisene tyder på at mettet fett kanskje ikke er skurken de en gang ble antatt å være i hjertehelse.

Utfordrende kolesterolmyter:

Studier, inkludert en omfattende analyse fra NTNU med 52 000 kvinnelige deltakere, fant at høyere kolesterolnivå faktisk kan ha en beskyttende effekt mot kardiovaskulære hendelser, og stiller spørsmål ved stigmaet rundt kolesterol i kostholdet.

Revurder vegetabilske oljer:

I motsetning til hva mange tror, ​​har erstatning av mettet fett med ultraprosesserte omega-6-rike vegetabilske oljer (f eks raps - og solsikkeolje) vært knyttet til økt dødelighet blant hjertesykdomspasienter. Dette funnet (og mange flere!) krever en kritisk revurdering av fettanbefalingene i kosten.

Den essensielle rollen til salt:

I motsetning til rådene med lite salt som passer for alle, indikerer studier at både for lite og for mye natriuminntak kan ha skadelige effekter. Riktig natriumbalanse er avgjørende for insulinresistens, kolesterolnivåer og generell dødelighet, og ikke minst er saltes mineraler helt avgjørende for energi, overskudd, helse og for å unngå søtsug. (er du gravid er saltet EKSTREMT viktig, og husk å bruke ekte salt uten tilsetningsstoffer!) Hvilke salt fantes for 200 år siden? 

Fullkorn og helse:

Vi får beskjed fra både høyre og venstre at vi skal spise mer fullkorn, men på hvilket grunnlag?
Fullkorn er i de fleste tilfeller en "versting" hva gjelder innhold av sprøytemidler, og hva verre er, sprøytemidler som er lovlige i Norge, og ulovlige i over 22 andre land.
I tillegg er de fleste fullkornsprodukter ultraprosesserte produkter, med både korntyper, og andre ingredienser som kun har eksistert i et fåtall år. 
Ikke minst vil alltid inntak av noe, elimerere inntak av noe annet. Med andre ord: tenk på alle helsegevinstene fra egg, smør, frukt og kjøtt du går glipp av, ved å velge et "fullkornsprodukt".
Om du skal innta fullkorn/korn, så anbefaler jeg å bruke korntyper som fantes for 100 år siden, og å lage det selv hjemme. 

Kunstige søtningsmidlers skjulte påvirkning:

Til tross for "offentlige godkjenninger", knytter nyere store studier forbruket av aspartam og andre kunstige søtningsmidler til økt appetitt, søtsug og påfølgende vektøkning.
Det hjelper heller ikke å vite at flerparten i den europeiske matrygghetskomitèen, som "godkjente" aspartam og andre kunstige søtningsstoffer, har direkte kobling til industrien. 

Finn ut hvordan du går ned i vekt uten problemer ved å fokusere på ekte, ren mat.
Glem Ultraprosessert "shitmat" og kaloritelling.
Vi lærer deg å lage måltider på riktig måte, slik at kroppen din forbrenner fett naturlig.
Ingen kaloritelling, ingen matvekt, ingen shakes.
Bare deilig, sunn mat og varige resultater.

Bonus: Vi gir deg vår e-bok "Sannheten om kalorier"!

Vi har forenklet vitenskapen, så du kan være trygg på hvorfor kaloritelling IKKE er veien å gå. 

Digg Enkel Mat, Med Oppskrifter Fra Blant Annet Vårt Nyeste Kurs "The Fatburn Fix 2024"!!!

Vi Har Forenklet Vitenskapen, Så Du Kan Være Trygg På Hvorfor Kaloritelling IKKE Er Veien Å Gå. 

Digg enkel mat, med oppskrifter fra blant annet vårt nyeste kurs "The fatburn Fix 2024"!!!

Noen av resultatene til våre over 140 000 kunder!

Ekte resultater, ekte kvinner.

Hvem er dette for?

Dette er for deg, travle superkvinne!!!

For deg som har merket økt livvide:

 Løsningen er (heldigvis) ikke å trene mer og spise mindre. 
Siden du nok har prøvd dette før, så vet du at det enten ikke fungerer, eller at det overhodet ikke er en bra nok måte å leve pål..

Du som ikke vil gjøre det alene:

Om du ønsker å følge vårt fellesskap, får du muligheten til dette etter du har bestilt heftet. 

deg som liker søtt:

Hva er vel livet uten en dessert, boller eller pizza?
Det er en del av din nye vei, og dine nye resultater. 

Travel, eller ikke så keen på timesvis på kjøkkenet? 

I feel you, jeg er på helt samme måte!
Oppskriftene er ikke bare enkle, men raske! 

deg som er busy:

Sjonglerer du avleveringer, jobb, middager og bare LIVET? Måltidene våre passer til ditt hektiske liv.

du som ikke gidder dietter:

Lei av å telle kalorier og av komplekse diettplaner? Vår løsning er både enkel og gir deg og familien GLEDE i hverdagen.

Deg som ønsker deg mer energi:

Ønsker du deg mer energi, både på formiddag og kvelden? 
Både hva du spiser, og hvordan, påvirker dette i STOR grad. 

 Vårt nyeste E-bok "Ekte mat, ekte matglede"  er for deg og de du er glad i!

150+ appetittvekkende raske oppskrifter fra dine favoritt Fatburn-kurs:

Summer 2023, Hormone Reset, HØSTEN 2023, og den splitter nye Fatburn Fix 2024.

Verdi 699 NOK

Digital interaktiv handleliste:

Står du på butikken og vil lage en middag fra ditt nye hefte?
Vår digitale handleliste er DIN løsning! Du åpner pdfèn på telefonen din, trykker på retten du vil lage, og VIPPS har du handlelisten!

Verdi 300 NOK

Digital PDF: 20 sunne sjokoladeoppskrifter

Kooooos deg imens du kommer i mål!
Oppdag nydelige, men likevel næringsrike sjokoladedesserter!

Verdi 150 NOK

Digital PDF: 10 sunne ostekakeoppskrifter:

Min favoritt: Utforsk en verden av lette og deilige ostekaker som frister smaksløkene dine uten at det går på bekostning av ditt velvære.

Verdi 150 NOK

Oppdatert guide 2024: 10 trinn til din beste Kropp og helse: (LEVERING APRIL 2024)

Et veikart fullpakket med eksperttips og hacks gir deg mulighet til å oppnå varige resultater og lage deg den kroppen og helsen du elsker.

Verdi 400 NOK

 Digital 4 Ukers Fatburn Kurs:: (LEVERING APRIL 2024)

Din guide til raske resultater på fire uker! Både oppskrifter, trening og dokumenterte verktøy!

Verdi 300 NOK

Bonus påskeoppskrifter: 

Nyt eksklusive, festlige oppskrifter perfekt for å dele med dine kjære under påskefeiringen.

Verdi 150 NOK

 150+ appetittvekkende raske oppskrifter fra våre favoritt Fatburn-kurs:

Summer 2023, Hormone Reset, HØSTEN 2023, og den splitter nye Fatburn Fix 2024.

  Digital interaktiv handleliste:

Står du på butikken og vil lage en middag fra ditt nye hefte?
Vår digitale handleliste er DIN løsning! Du åpner pdfèn på telefonen din, trykker på retten du vil lage, og VIPPS har du handlelisten!

 Digital PDF: 20 sunne sjokoladeoppskrifter: 

Kooooos deg imens du kommer i mål!
Oppdag nydelige, men likevel næringsrike sjokoladedesserter!

 Digital PDF: 10 sunne ostekakeoppskrifter: 

Min favoritt: Utforsk en verden av lette og deilige ostekaker som frister smaksløkene dine uten at det går på bekostning av ditt velvære.

 Digital guide: 10 trinn til din Kropp og helse: (LEVERING APRIL 2024)

Et veikart fullpakket med eksperttips og hacks gir deg mulighet til å oppnå varige resultater og bygge en sunn livsstil du elsker.

 Digital 4 ukers fatburn kurs: (LEVERING APRIL 2024)

Din guide til raske resultater på fire uker! Både oppskrifter, trening og dokumenterte verktøy!

 Bonus DIGGE påskeoppskrifter:

Nyt eksklusive, festlige oppskrifter perfekt for å dele med dine kjære under påskefeiringen.

Verdi  600 NOK

Verdi  300 NOK

Verdi 400 NOK

Verdi  700 NOK

Verdi  400 NOK

Verdi  900 NOK

Verdi  900 NOK

Verdi 300 NOK

Totalsum: 4550 NOK

Nå kun: 299 NOK (20 % rabatt med kode MARI) 

Vanlige spørsmål

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© MARI KROGSHUS SL 2024
Kontakt oss her:
E-post: kontakt@marikrogshus.no
Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdt.